www.llardinfantsfatima.com www.llardinfantsfatima.com www.llardinfantsfatima.com Blog Fátima

SORTIDES FAMILIARS

Creiem que es molt important la relació amb les famílies per això realitzem dues sortides amb elles, una al començament de curs cap a l’octubre on celebrem la Castanyada i treballem la tardor i una altra cap a final de curs, solem anar a la granja a observar els animals que prèviament treballem a l’escola. També fem quedades amb les famílies algun cap de setmana o realitzem algun sopar de germanor a l’escola.


Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat

Sortida de tardor, on poder agafar fulles i fruits de tardor a més de veure una cascada, un llac amb ànecs i tortugues i poder passar un dia en família fantàstic.
Durant el mes d'Octubre també podem trobar a la senyora castanyera.

              

Parc Francesc Macià a Malgrat de Mar

Una de les sortides de final de curs on ens vam poder relaxar, i jugar amb els nostres infants com si tornéssim a ser nens petits una altra vegada. Va ser un dia molt divertit!

         

Granja de Can Sala a Montornés del Vallès

Una altra de les sortides de final de curs, aquest cop a la granja, on a més de passar un dia en família podem observar, tocar, donar menjar i jugar amb els animals! Sens dubte una sortida que agrada molt tant als pares com als infants.

         

Botiga d’animals, on podem veure diferents animals, ens expliquen què mengen, com s’han de cuidar... el respecte pels animals es molt important.

         


SORTIDES CULTURALS

Teatre

A través d’un programa de l’Ajuntament, la nostra escola assisteix a tres representacions culturals a la Sala San Francesc de Granollers. Un autocar ens recull a la porta de l’escola i ens deixa al carrer Corró i ens recull al mateix lloc per tornar-nos a l’escola un cop acabada l’activitat. Veiem tres representacions de gèneres diferents, normalment, una de titelles, una de música i una de teatre.

         


Coneixement de l'entorn

Fem sortides durant l'any que en permeten donar a conèixer als infants diferents aspectes de la vida diària del nostre barri i les rodalies que envolten el centre. Tenim molt a prop diferent punts que ens permeten gaudir i observar els canvis d'estacions en la natura i els arbres, conèixer transports públics amb visites guiades dins el tren, gaudir dels parcs, conèixer i aprendre a respectar normes de circulació i senyals. Conèixer diferents comerços de proximitat i l’església del barri.

              

              


FESTES A L'ESCOLA

La Castanyada amb la Senyora Castanyera i el concurs de panellets

Com hem dit, a la nostra escola la participació de les famílies és molt important, per això realitzem diferents festes al llarg del curs en les que convidem a les famílies a participar i gaudir de la festa amb nosaltres: Castanyada, Nadal, Carnestoltes i fi de curs. En aquestes festes organitzem diferents concursos en els que les famílies son les protagonistes, per la Castanyada concurs de panellets, per Nadal la visita del Rei Mag, per Carnestoltes concurs de disfresses i per fi de curs un concurs de dolços divertits.

         

Nadal

Nadal amb SM el Rei Gaspar que recull les cartes i porta un detall per a cada infant.

    

També fem el Tió... l’alimentem, el cuidem i després el fem cagar i ens regala una joguina per a la classe!
I també decorem l’arbre de Nadal i fem el pessebre

         

Carnestoltes

Celebrem Carnestoltes tot rebent la visita del Sr Carnestoltes que ens diu què és el que hem de portar cada dia i el divendres fem la festa de Carnaval on sorprenem a les famílies amb les disfresses sorpresa fetes a l’escola.

Amb la participació dels pares, mares, avis, àvies i tiets i tietes!
I com no,.. de les mestres!